Workshop postnatale yoga voor mama & baby

Heb jij na de bevalling ook weer de behoefte om je lichaam te versterken en soepel te blijven? Deze workshop kun je volgen wanneer jij je er klaar voor voelt om weer naar de studio te komen, bijvoorbeeld al bij vier weken na de bevalling. Maar is ook prima pas veel later te volgen, bijvoorbeeld als je de overstap naar de gewone lessen weer wilt gaan maken.

Eerstvolgende data:
Maandag 30 april 15:00 – 17:00
Maandag 4 juni 15:00 – 17:00
Maandag 16 juli 15:00 – 17:00

Wat gaan we precies doen?
Ten eerste kan en mag alles, er wordt van de baby’s niets verwacht. Soms zijn de kindjes stil en is alles rustig, soms doen ze enthousiast mee en soms zijn ze sikkeneurig en huilerig, alles mag er zijn. Net als je zelf soms vol energie bent en soms moe zult voelen tijdens een yogales. Leren luisteren en inspelen op jouw en je kindjes behoeften is een belangrijk onderdeel van samen yoga doen. Voeden, slapen, verschonen, troosten en knuffelen, alles mag tijdens de les!
Qua yoga oefeningen is er ruimte om in te spelen op persoonlijke behoeftes, aan bod komen in ieder geval:

  • ademhaling; weer vol en diep en als een leidraad in je ontspanning
  • lichaamshouding & bewustzijn in zorg voor je baby en jezelf
  • kracht in je buik en bekkenbodem terugvinden
  • interactieve & bandversterkende oefeningen samen met je baby
  • los en soepel houden van je lichaam met simpele oefeningen
  • de postnatale zonnegroet waar je zowel flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen mee opbouwt.
  • ontspanningshoudingen uit de restorative yoga, om spanning uit je lichaam weg te laten vloeien (die vaak pijnlijke schouders en rug) en energie op te laden.

Omdat het opbouwen een proces is kun je ook heel goed deze workshop meerdere keren volgen. Kosten bedragen €30,- of 3 strippen voor de eerste keer (inclusief boekje met info en oefeningen voor thuis) en de lesprijs voor een volgende keer. Voor vragen of aanmelden stuur een mailtje aan gemma@neoyogadelft.nl