Workshop postnatale yoga voor mama & baby

Heb jij na de bevalling ook weer de behoefte om je lichaam te versterken en soepel te blijven? En vind je het leuk om samen met je baby yoga oefeningen te doen? Deze workshop kun je volgen wanneer jij je er klaar voor voelt om weer naar de studio te komen, bijvoorbeeld al bij vier weken na de bevalling. Maar is ook prima pas veel later te volgen, bijvoorbeeld als je de overstap naar de gewone lessen weer wilt gaan maken.

Eerstvolgende data:
maandag 16 juli 15:00 uur
maandag 27 augustus 15:00 uur
maandag 8 oktober 15:00 uur

Wat gaan we precies doen?
De workshop duurt 1,5 à 2 uur, waarin (bijna) alles kan en mag, er wordt van de baby’s niets verwacht. Soms zijn de kindjes stil en is alles rustig, soms doen ze enthousiast mee en soms zijn ze sikkeneurig en huilerig, alles mag er zijn. Net als je zelf soms vol energie bent en soms moe zult voelen tijdens een yogales. Leren luisteren en inspelen op jouw en je kindjes behoeften is een belangrijk onderdeel van samen yoga doen. Voeden, slapen, verschonen, troosten en knuffelen, dit kan allemaal is is heel gewoon!
Qua yoga oefeningen is er ruimte om in te spelen op persoonlijke behoeftes, aan bod komen onder andere:

  • Het opbouwen van kracht en balans met simpele yogaoefeningen, je leert hoe je je kracht in je buik en bekkenbodem kunt gaan terugvinden en welke oefeningen je daarvoor thuis kunt doen.
  • Interactieve & bandversterkende oefeningen samen met je baby, door middel van een interactieve yogaflow serie en babyyoga oefeningen
  • Ontspanningshoudingen uit de restorative yoga, om spanning uit je lichaam weg te laten vloeien (die vaak pijnlijke schouders en rug) en energie op te laden.

Bij de workshop krijg je een uitgebreide reader mee waarin oefeningen beschreven staan zodat je er thuis mee aan de slag kunt. Omdat het opbouwen een proces is en de interactie met je baby steeds verandert, kun je ook heel goed deze workshop meerdere keren volgen. Kosten bedragen €30,- of 3 strippen voor de eerste keer (inclusief de reader) en de lesprijs voor een volgende keer. Voor vragen of aanmelden stuur een mailtje aan gemma@neoyogadelft.nl