Privé postnatale begeleiding

Het kan ook fijn zijn om in een intiemere setting yoga te doen rondom je zwangerschap, dit kan bij de studio of bij jou thuis in de vorm van privé les. Het mooie van individuele sessies is dat ze precies op jouw wensen kunnen worden aangepast. Hieronder vind je wat opties, maar het makkelijkste is om even contact op te nemen met Gemma om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via gemma@neoyogadelft.nl of 06-48509687

Mama & baby herstelsessie bij jou thuis
Heel speciaal zijn de sessies bij pas bevallen moeders thuis. Er zijn yogaoefeningen waarmee je de eerste weken na je bevalling al kan starten en die je meer vertrouwen geven in de omgang met je baby. Yoga versterkt de verbinding tussen jullie en helpt in deze direct postnatale fase om aan elkaar te wennen en elkaar te leren kennen. Je leert oefeningen voor je eigen herstel, het veilig dragen en vasthouden van je baby, hoe je je adem kunt gebruiken voor jezelf, maar ook hoe je deze kunt gebruiken om je kindje gerust te stellen. Eventueel leer je ook technieken om je kindje te masseren. We sluiten af met een ontspanning voor jullie samen. In overleg met Gemma bepaal je zelf het meest geschikte tijdstip voor jullie. Kosten voor een bezoek van een uur binnen Delft zijn €65,-. Ook mooi om cadeau te geven of te krijgen!

Serie postnataal herstel (minimaal 3x)
Ook deze lessen wordt helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen. Wil je je bijvoorbeeld meer richten op het terugvinden van de kracht in je lichaam, het verstevigen van je buik, leren hoe je dat op een verantwoorde manier kunt doen? Of wil je meer richten op interactie met je baby door samen yoga te doen en specifieke ‘bonding’ oefeningen te leren? Of wil je je een moment van ontspanning en leren hoe je die zelf kunt inbouwen nu de momenten voor jezelf spaarzaam zijn, daarbij oefenen we ‘instand relaxation’ technieken en het verdiepen van je ademhaling. Kosten bedragen €127,50, daarna 42,50 per extra sessie.