Birth essentials (bevalingsworkshop)

In deze workshop krijg je meer inzicht in het geboorteproces en hoe je daar met behulp van yoga op een positieve manier aan kunt bijdragen. We staan uitgebreid stil bij de verschillende fasen van de bevalling en oefenen bijbehorende bewegingen, posities en ademhalingsoefeningen die je kunnen helpen omgaan met weeën en meehelpen aan een vlottere bevalling. De workshop heeft een praktische insteek, je leert die oefeningen waarvan ik na meer dan vijf jaar bevallingscursussen geven het meest terug hoor dat ze daadwerkelijk zijn gebruikt en effectief zijn tijdens de geboorte!

Onder andere komen aan bod:
– inzicht in het hele proces van de bevalling
– bewegingen die helpen de weeën te verwelkomen én te verlichten
– posities waarin je je baby ter wereld kunt brengen
– praktische ondersteuning die je partner jou kan bieden
– het nut van adem en ontspanning
– omgaan met angst, spanning en pijn

De workshop is mét of zonder partner te volgen, kom je alleen dan betaal je €35,-, kom je samen zijn de totale kosten €47,50. Samen met de workshop krijg je een uitgebreide reader voor thuis en toegang tot de online database waar je aanvullende info, geleide adem- en ontspanningsoefeningen kunt downloaden.

De workshop duurt zo’n 1,5 à 2 uur, dit zijn de aankomende data:
13 april 12:00
22 juni 12:00
27 juli 12:00
31 aug 12:00
3 okt 20:00

Meld je te voren aan bij Gemma via gemma@neoyogadelft.nl onder vermelding van je naam, uitgerekende datum, of je alleen of samen komt en eventuele bijzonderheden om rekening mee te houden. Het is fijn als je kleding draagt waarin je je makkelijk kunt bewegen, je hoeft verder niets mee te nemen.