voorbereiden op de bevalling: de workshop

In deze workshop (1 bijeenkomst) krijg je meer inzicht in het geboorteproces en hoe je daar met behulp van yoga op een positieve manier aan kunt bijdragen. Ideaal als je je aan het oriënteren bent op de bevalling, als opfris (als je al bevallen bent en geen behoefte hebt aan de uitgebreide cursus) of als je je verder zelfstandig of ergens anders voorbereidt op de geboorte.

We staan stil bij de verschillende fasen van de bevalling en oefenen bijbehorende bewegingen, posities en ademhalingsoefeningen die je kunnen helpen omgaan met weeën en meehelpen aan een vlottere bevalling. De workshop heeft een praktische insteek, je leert die oefeningen waarvan ik na meer dan vijf jaar bevallingscursussen geven het meest terug hoor dat ze daadwerkelijk zijn gebruikt en effectief zijn tijdens de geboorte!

Onder andere komen aan bod:
– inzicht in het hele proces van de bevalling
– bewegingen die helpen de weeën te verwelkomen én te verlichten
– posities waarin je je baby ter wereld kunt brengen
– praktische ondersteuning die je geboortepartner (levenspartner, zus, moeder ect) jou kan bieden
– het nut van adem en ontspanning
– omgaan met angst, spanning en pijn

De workshop is mét of zonder je geboortepartner te volgen, kom je alleen dan betaal je €25, kom je samen zijn de totale kosten €38. Na afloop krijg je een handige overzichtelijke hand-out mee voor thuis.

De workshop duurt zo’n 1,5 uur, dit zijn de aankomende data:
– 18 februari 19:00 (in de studio of via zoom)

Meld je te voren aan bij Gemma via gemma@neoyogadelft.nl onder vermelding van je naam, uitgerekende datum, of je alleen of samen komt en eventuele bijzonderheden om rekening mee te houden. Het is fijn als je kleding draagt waarin je je makkelijk kunt bewegen, je hoeft verder niets mee te nemen.