Partnerworkshop bevalling

Tijdens de partnerworkshop wordt je degene die jou bij gaat staan tijdens je bevalling intensief betrokken bij de aankomende geboorte. Of dit nou je geliefde, vriendin, moeder of buurvrouw is, dat maakt niet uit. Je partner leert jou te ondersteunen en in te spelen op jouw behoeftes; jij en je baby staan centraal. Omdat de meeste partners niet bekend zijn met yoga wordt er kort uitgelegd wat yoga is en waarom het prettig is tijdens de zwangerschap en de bevalling. We bespreken de rol van de partner tijdens de bevalling en gaan in op de verwachtingen die jullie van elkaar hebben. Naast theorie is er ook vooral veel doen!

De eerstvolgende partnerworkshop staat gepland op:
*zaterdag 16 mei van 12:00 – 13:30

bij voldoende belangstelling wordt in de zomer ook nog een partnerworkshop gepland.

ook al vast staan:
*donderdag 17 september van 20:00 -21:30
*donderdag 5 november van 20:00 -21:30

De oefeningen zorgen er voor dat jullie nog beter op elkaar ingespeeld raken en het vertrouwen in de bevalling en elkaar te vergroten. De partner leert te observeren hoe jij reageert; te letten op non-verbale signalen van spanning/ontspanning en een meer ondersteunende rol aan te nemen. De verschillende fases van de bevalling komen aan bod, met bijbehorende lichaams- en ademhalingsoefeningen. We oefenen bijvoorbeeld bewegingen die je kunnen helpen tijdens de weeën en wat je partner kan doen als je de weeën in je benen of rug voelt. Geen ingewikkelde massagetechnieken of ouderwetse pufcursus, maar een praktische en ‘down to earth’ benadering. Daarnaast is het gewoon een mooie gelegenheid om samen bewust bij de zwangerschap en aankomende geboorte van jullie kindje stil te staan!

Praktisch:
Deze workshop wordt ongeveer om de maand ingepland, bij meer belangstelling kan er een extra datum worden gepland. Jullie krijgen een uitgebreid boekje mee waarin je de informatie nog eens terug kan lezen en je de oefeningen thuis kunt herhalen. Staat er voor jullie geen geschikte datum tussen? Denk dan ook aan de mogelijkheid van een privé workshop bij jou thuis of in de studio.
Volg je deze workshop los, dan bedragen de kosten €42,- (of 4 strippen). Geef je je in één keer op voor de bevallingscursus én de partnerworkshop, dan betaal je €105,- in totaal (of 10 strippen van je kaart)
Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben voor deze workshop. Het is fijn om kleding te dragen waarin je makkelijk kunt bewegen, verder hoef je niets mee te nemen. Graag van de voren aanmelden bij Gemma via gemma@neoyogadelft.nl onder vermelding van jouw naam, partners naam, uitgerekende datum en eventuele bijzonderheden.