Bevallingsworkshop bij jou thuis

Het kan ook fijn zijn om in een intiemere setting je voor te bereiden op de geboorte, dit kan bij de studio of bij jou thuis in de vorm van privéles. Het mooie van individuele sessies is dat ze precies op jouw wensen kunnen worden aangepast.

Het meest gebruikelijke is de workshop ‘birth essentials’ die mét of zonder partner kan worden gevolgd, maar het makkelijkste is om even contact op te nemen met Gemma om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via gemma@neoyogadelft.nl of 06-48509687

Workshop bevalling/ birth essentials
In  1,5 à 2 uur nemen we samen de bevalling door aan de hand van platen waarop je de baby door het geboortekanaal ziet bewegen. Je leert basisoefeningen om te ontspannen, met de weeën om te gaan en posities die je kunt aannemen tijdens de bevalling. Als het met partner is besteden we ook aandacht aan de rol van de partner en doen we bewegingen en posities waarbij je partner je kan ondersteunen bij de weeën. Ook komen het belang van ontspanning en verschillende ademoefeningen aan bod.

De voorkeur gaat uit om het bij jou thuis te doen, zo wordt het extra ‘echt’, het is immers de grootste kans dat je daar bent in het eerste gedeelte van je bevalling en misschien ook wel helemaal als je thuis wilt bevallen. Je krijgt een reader mee waarin de informatie en oefeningen staan beschreven. Het is fijn (maar kan ook zonder) als je voor deze les wat lessen zwangerschapsyoga hebt gevolgd, dan ben je al bekend met een aantal bewegingen. Kosten € 115,- (binnen Delft geen extra kosten voor een thuis les)