Privé workshop bevalling

In deze uitgebreide workshop krijg je meer inzicht in het geboorteproces en hoe je daar met behulp van yoga op een positieve manier aan kunt bijdragen. Een ‘to the point’ workshop, ideaal als intro tot de bevalling, voor wie geen behoefte of ruimte heeft voor een uitgebreide cursus, als opfris of als je gewoon van kort en krachtig houdt 🙂

We staan stil bij de verschillende fasen van de bevalling en oefenen bijbehorende bewegingen, posities en ademhalingsoefeningen die je kunnen helpen omgaan met weeën en meehelpen aan een vlottere bevalling. Je leert die oefeningen waarvan ik na meer dan vijf jaar bevallingscursussen geven het meest terug hoor dat ze daadwerkelijk zijn gebruikt en effectief zijn tijdens de geboorte!

Omdat deze cursus speciaal aan jou mét of zonder partner wordt gegeven, kunnen we dieper ingaan op je/jullie persoonlijke situatie en wensen. De workshop wordt bij je thuis gegeven, tenzij je zelf voorkeur hebt om naar de studio te komen.

In de algemene cursusopbouw komt onder andere aan bod:
✔ inzicht in het hele proces van de bevalling
✔ bewegingen die helpen de weeën te verwelkomen én te verlichten
✔ posities waarin je je baby ter wereld kunt brengen
✔ praktische ondersteuning die je geboortepartner je kan bieden (indien met partner)
✔ adem en ontspanning: wat is belangrijk en waarom
✔ omgaan met angst, spanning en pijn

✔ de periode direct na de bevalling

Praktisch

Ik raad aan deze workshop rond 32 weken in te plannen, maar kan ook eerder of juist later.

duur: 1,5 uur
prijs: €115 (met of zonder partner)
Inclusief: hand-out met theorie en oefeningen voor thuis

Voor + €35 krijg je toegang tot de online modules van de volledige cursus voorbereiden op de bevalling! Duik daarmee nog dieper in het geboorteproces, volledig in je eigen tijd en tempo!

Het is mogelijk je leskaart te gebruiken bij je inschrijving. Volg je geen zwangerschapyogalessen, ook dan kun je zeker meedoen! andere vragen? stuur een mailtje aan gemma@neoyogadelft.nl

Aanmeldformulier:

Als je dit invult neem ik contact op om een afspraak te maken.