Privé workshop bevalling

In deze uitgebreide workshop krijg je meer inzicht in het geboorteproces en hoe je daar in je voorbereiding op een positieve manier aan kunt bijdragen.

We staan stil bij de verschillende fasen van de bevalling en oefenen bijbehorende bewegingen, posities en ademhalingsoefeningen die je kunnen helpen omgaan met weeën en meehelpen aan een vlottere bevalling. Je leert die oefeningen waarvan ik na meer dan vijf jaar bevallingscursussen geven het meest terug hoor dat ze daadwerkelijk zijn gebruikt en effectief zijn tijdens de geboorte!

Omdat deze cursus speciaal aan jou mét of zonder partner wordt gegeven, kunnen we dieper ingaan op je/jullie persoonlijke situatie en wensen. De workshop wordt bij je thuis gegeven, tenzij je zelf voorkeur hebt om naar de studio te komen.

In de algemene cursusopbouw komt onder andere aan bod:
✔ inzicht in het hele proces van de bevalling
✔ geboorteplan opstellen en samen beslissingen nemen
✔ bewegingen die helpen de weeën te verwelkomen én te verlichten
✔ posities waarin je je baby ter wereld kunt brengen
✔ praktische ondersteuning die je geboortepartner je kan bieden (indien met partner)
✔ adem en ontspanning: wat is belangrijk, waarom en praktische oefeningen
✔ omgaan met angst, spanning en pijn

✔ de periode direct na de bevalling

Wij hebben ongeveer twee maanden voor de uitgerekende datum een privé bevallingsworkshop gedaan. Gemma kwam bij ons thuis en nam ons mee in het geboorteproces. Het materiaal waar ze haar uitleg mee ondersteunde maakte het voor ons heel begrijpelijk. 

Na de uitleg liet ze ons verschillende ademhalingstechnieken en houdingen zien om de weeën op te vangen. Het grote voordeel van de thuisworkshop is dat Gemma meekijkt naar de mogelijkheden in huis.

Haar praktische en persoonlijke aanpak zorgde ervoor dat wij samen zekerder de bevalling in gaan. 

Tamara

Praktisch

Ik raad aan deze workshop rond 32 weken zwangerschap in te plannen, maar kan ook eerder of juist later.

duur: 1,5 á 2 uur
prijs: €125 (met of zonder partner)
Inclusief: hand-out met de theorie en (adem)oefeningen voor thuis en een geboorteplan handleiding.

Voor + €35 krijg je toegang tot de online modules van de volledige cursus voorbereiden op de bevalling! Duik daarmee nog dieper in het geboorteproces, volledig in je eigen tijd en tempo!

Volg je geen zwangerschapsyogalessen, ook dan kun je zeker meedoen! andere vragen? stuur een mailtje aan gemma@neoyogadelft.nl

Aanmeldformulier:

Als je dit invult neem ik contact op om een afspraak te maken.