Babymassage thuispakket

Alle voordelen van het leren masseren van je baby vanuit je eigen huis!

Tip: ook leuk om als cadeau te geven of te vragen!

In jullie vertrouwde omgeving ontspant je baby zich makkelijker. De kracht van babymassage zit in de herhaling, hoe meer het onderdeel wordt van jullie dagelijks ritme hoe meer jullie er allebei vertrouwd mee raken. Babymassage is zo een mooi ontspanningsmoment voor jullie samen.

Dit pakket bestaat uit:

  • Een introductie tot babymassage en wat is er belangrijk vooraf? Zoals signalen je kunt gaan herkennen, wat reacties op de massage kunnen zijn, welke olie geschikt is en doe je de luier aan of uit?
  • Het 32 pagina’s tellende superuitgebeide e-book met o.a. een stap voor stap massagehandleiding met afbeeldingen, te downloaden en ook eventueel te printen.
  • Een overzicht met speciale massagetechnieken voor een baby jonger dan 6 weken, waaronder technieken bij krampjes.
  • Een video met eerst uitleg en demonstratie van de technieken, waarna je in realtime door de massage heen wordt geleid.

De video richt zich op de volledige lichaamsmassage, een verwenmassage voor je baby om samen van te genieten en echt de tijd voor te nemen. In het e-book vind je nog veel meer extra’s zoals: achtergrond info, ergonomisch tillen en dragen van je baby, speciale technieken voor krampjes, doorkomende tandjes en aanvullende babyyogabewegingen.

Hier alvast een preview:

Praktisch

De volledige massage is geschikt voor baby’s vanaf 6 weken (bij vroeggeboorte houd je de uitgerekende datum aan), maar losse stukjes zijn al eerder toepasbaar. Het gaat vooral om het uithoudingsvermogen dat bij kleinere kindjes minder is, voor hen is bijvoorbeeld 5 à 10 minuten masseren al voldoende.

Prijs: €29
Hiervoor krijg je 6 maanden toegang.

Heb je zin om te beginnen? Leuk! Meld je hieronder aan en je krijgt een persoonlijke mail terug van Gemma (dus er komt geen directe autoreply)