Mama & baby yoga (met babymassage)

Vanaf nu ook weer IN de studio samen met andere mama’s en hun baby! Ook heb je de keuze om online mee te doen vanuit huis, de opname is voor alle deelnemers een week beschikbaar!

winterserie maandagen van 13:30 – 14:15, met thee na afloop
23 november ~ mama en baby yoga
30 november ~ mama en baby yoga
7 december ~ babymassagespecial (verwenmassage incl. olie)
14 december ~ mama en baby yoga

Schrijf je in via momoyoga! Er zijn maximaal 6 studioplekken (met meer dan 1,5 afstand), de kosten bedragen een gewone lesprijs, of je nu kiest voor studio of thuis. Bovendien krijg je na afloop van de live les de opname (waarbij alleen de docent in beeld is) een week tot je beschikking! DUS OOK ALS JE ER LIVE NIET BIJ KAN ZIJN, MAAR WEL OP EEN ANDER MOMENT THUIS DE LES WILT DOEN MELD JE JE AAN VOOR HET LESMOMENT, DE ONLINE LES. Uitschrijven voor de les kan tot 1 uur van tevoren. Neem voor je baby een grote hydrofiel mee om op te liggen en als je hebt, voor jezelf je eigen yogamat (anders een grote handdoek).

Mama & baby yoga

Mama en baby yoga is een moment voor jullie samen. Dé manier om jullie band nog meer te verdiepen en, door samen spelenderwijs yogaoefeningen te doen, te genieten van de toenemende interactie met je baby!

Babymassage met olie

Een heerlijke verwenmassage voor je kleintje! Gebruik een fijne (natuurlijke) olie en zorg voor wat extra hydrofieldoeken. Een full body wellnessmassage staat jouw kindje te wachten.


Geschikt voor baby’s vanaf 6 weken tot aan (weg) kruipleeftijd. Een les waarin (bijna) alles kan en mag, er wordt van de baby’s niets verwacht. Soms zijn de kindjes stil en is alles rustig, soms doen ze enthousiast mee en soms zijn ze sikkeneurig, huilerig en willen ze alleen maar vastgehouden worden, alles mag er zijn. Net als je zelf soms vol energie bent en soms moe zult voelen tijdens een yogales. Leren luisteren en inspelen op jouw en je baby’s behoeften is een belangrijk onderdeel van samen yoga doen. Voeden, slapen, verschonen, troosten en knuffelen, dit kan allemaal is is heel gewoon! Het vraagt flexibiliteit van jou als moeder om mee te bewegen met de behoeftes van je kind en je verwachtingen los te laten.


Er zijn ook thuispakketten, je kunt daarmee lessen volgen wanneer jij wilt!


Mama meditatie & meetup

We starten met een laagdrempelige meditatie, die duurt zo’n 15 minuten we oefenen aanwezig zijn in het moment, wat je dan ook aan het doen bent. Na de meditatie is er voor wie wil gelegenheid om te kletsen, ervaringen van het moederschap te uit te wisselen of te delen wat er in jou omgaat.

GRATIS!

Luister hier de opname van 27 mei: