ONLINE lessen voor Mama & baby (met babymassage)

Nu vanuit het gemak van je eigen huis! Online losse lessen voor Mama en baby:

Mama & baby yoga

Mama en baby yoga is een moment voor jullie samen. Dé manier om jullie band nog meer te verdiepen en, door samen spelenderwijs yogaoefeningen te doen, te genieten van de toenemende interactie met je baby!

€13,- of een reguliere strip (opname staat 1 week tot je beschikking)


Babymassage met olie

Een heerlijke verwenmassage voor je kleintje! Gebruik een fijne (natuurlijke) olie en zorg voor wat extra hydrofieldoeken. Een full body wellnessmassage staat jouw kindje te wachten.

€13,- of een reguliere strip (opname staat 1 week tot je beschikking)


Mama meditatie & meetup

We starten met een laagdrempelige meditatie, die duurt zo’n 15 minuten we oefenen aanwezig zijn in het moment, wat je dan ook aan het doen bent. Na de meditatie is er voor wie wil gelegenheid om te kletsen, ervaringen van het moederschap te uit te wisselen of te delen wat er in jou omgaat.

GRATIS!

Luister hier de opname van 27 mei:


Fragmentje uit een mama & baby yogales:

Praktisch

Schrijf je in via Momoyoga. De link van de les is 30 min voor aanvang beschikbaar. Bij de yoga en massage lessen beginnen we met even kennis te maken met elkaar en daarna start de les (zo’n 45 min), na afloop is er online ruimte om na te kletsen als je dat leuk vindt!

De link van het yoga gedeelte krijg je na afloop toegestuurd (1 week geldig) waardoor je thuis de les nog vaker kunt volgen op een voor jou geschikt moment. De prijs is een reguliere losse les of strip. Ook als je de les op een ander moment wilt doen (en er niet live bij bent), schrijf je je dus wél in voor deze dag.

Je kunt meedoen wanneer jij je daar klaar voor voelt; snel na de bevalling (richtlijn op z’n vroegst na 4 weken/6 bij keizersnee) of als je kindje al een paar maanden oud is. Tot aan (weg)kruipleeftijd kun je meedoen, dan begint het ontdekken van de wereld zo interessant te worden dat een yogales vaak even niet zo goed werkt. Hét voordeel van online en de langer beschikbare opname is natuurlijk dat je zelf het moment kunt kiezen om de les te doen wanneer je baby in de stemming is, of dat je de elementen uit de les verspreid doet over de week.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om even contact op te nemen met Gemma via gemma@neoyogadelft.nl of 06-48509687.