Mama & baby yoga

Binnenkort start een serie van 5 lessen Mama en baby yoga op zondagochtend! Je kunt de hele serie volgen of een aantal losse lessen. Ik raad je aan niet één losse les te volgen, maar liever een paar omdat je baby vaak even nodig heeft om te wennen.

7 juli ~ playdate & koffie bij Mint ~ vanaf 10:00
Voorafgaand aan deze reeks is er op 7 juli een ‘playdate’ bij Mint kids conceptstore vanaf 10:00, waar je je niet voor hoeft aan te melden en waar (behalve je consumpties) geen kosten aan verbonden zijn. Kletsen met andere moeders en misschien heb je vragen over oefeningen voor je herstel of de babyyoga, dan kan dat ook. Oudere kinderen kunnen gezellig mee!

lessen bij de studio op zondagochtend van 9:30 – 10:30
14  juli | mama & baby yoga
21 juli | mama & baby yoga
28 juli | babymassage special
4 augustus | mama & baby yoga
11 augustus | mama & baby yoga

Mama en baby yoga is een moment voor jullie samen. De manier om jullie band nog meer te verdiepen en door samen spelenderwijs yogaoefeningen te doen, te genieten van de toenemende interactie met je baby!

De yogahoudingen voor mama zijn er op gericht om je spieren te versterken, te versoepelen en je lichaam weer in vorm te brengen. Voor de kleintjes zijn er stukjes babymassage en speciale yogabewegingen. Daarnaast zijn er houdingen en bewegingen en liedjes voor jullie samen, waarbij je bijvoorbeeld je kindje laat ‘vliegen’ of laat ‘bootje varen’ terwijl jij je spieren versterkt.

Alle bewegingen kunnen met of zonder baby worden gedaan, net waar je de focus op wilt leggen en hoe jij en je baby je voelen. Soms zijn de kindjes stil en is alles rustig, soms doen ze enthousiast mee en soms zijn ze sikkeneurig en huilerig, alles mag er zijn. Net als je zelf soms vol energie bent en soms moe zult voelen tijdens de les. Leren luisteren en inspelen op jouw en je baby’s behoeften is een belangrijk onderdeel van samen yoga doen. Voeden, slapen, verschonen, troosten en knuffelen, alles mag tijdens de les! Je kunt meedoen wanneer jij je daar klaar voor voelt; snel na de bevalling (richtlijn op z’n vroegst na 4 weken/6 bij keizersnee) of als je kindje al een paar maanden oud is. Tot aan kruipleeftijd kun je meedoen, dan begint het ontdekken van de wereld zo interessant te worden dat een yogales vaak even niet zo goed werkt.

Het is fijn als je voor je kindje een bekend lakentje of hydrofieldoek meeneemt om op te liggen. De kosten zijn hetzelfde als onze andere yogalessen, lees hier onze tarieven. De gratis proefles is niet geldig voor mama & baby lessen, je kunt wel natuurlijk losse lessen betalen. Je kunt je plekje reserveren in online boekingsprogramma momoyoga. Heb je nog vragen? Aarzel niet om even contact op te nemen met Gemma via gemma@neoyogadelft.nl of 06-48509687.