Mama & baby yoga

Nu vanuit het gemak van je eigen huis! 3 online lessen voor Mama en baby. Op dit moment zijn er geen live lessen mama en baby yoga, deze zullen na de zomer weer gaan opstarten.

Mama & baby yoga

Mama en baby yoga is een moment voor jullie samen. Dé manier om jullie band nog meer te verdiepen en, door samen spelenderwijs yogaoefeningen te doen, te genieten van de toenemende interactie met je baby!

3 lessenpakket thuis voor €29


Fragmentje uit een mama & baby yogales:

Je kunt de lessen starten wanneer jij je daar klaar voor voelt; snel na de bevalling (richtlijn op z’n vroegst na 4 weken/6 bij keizersnee) of als je kindje al een paar maanden oud is. Tot aan (weg)kruipleeftijd kun je meedoen, dan begint het ontdekken van de wereld zo interessant te worden dat een yogales vaak even niet zo goed werkt. Hét voordeel van online en de langer beschikbare opname is natuurlijk dat je zelf het moment kunt kiezen om de les te doen wanneer je baby in de stemming is, of dat je de elementen uit de les verspreid doet over de week.

Prijs: €29
Hiervoor krijg je 6 maanden toegang, in combinatie met babymassage €49 totaal

Heb je zin om te beginnen? Leuk! Meld je hieronder aan en je krijgt een persoonlijke mail terug van Gemma (dus er komt geen directe autoreply)