In balans na de bevalling | cursus

Deze cursus bestaat uit een aantal groepslessen in de studio en toegang tot een besloten deel van de website met extra info, oefeningen en video’s. Tijdens de groepslessen kun je ervaringen delen met andere moeders en onder deskundige begeleiding aan je herstel werken. Daarnaast krijg je korte video’s om thuis mee aan de slag te gaan, zo worden de oefeningen ook goed toepasbaar in je dagelijks leven! De cursus vormt een mooie basis om daarna (weer terug) naar reguliere yogalessen te gaan of thuis de oefeningen te kunnen toepassen die voor jou werken.

Niet alleen fysiek terugkomen in je kracht zoals je buik en bekkenbodem versterken, maar ook innerlijke balans komt aan bod. Ontspanning-, ademhaling- en Mindfulness oefeningen geven je handvatten op jezelf op te laden en je weg te vinden in deze nieuwe fase van je leven. Het met andere moeders samen zijn en de herkenbaarheid en het delen van ervaringen rondom het moederschap is vaak fijn.

EERSTVOLGENDE DATA

Nieuwe datum volgt binnenkort, individueel online starten kan ieder moment!

kosten: €110 nu €97,-
(incl. groepslessen, bonus les, groepsappcontact, toegang tot het hele online gedeelte, (naar behoefte) persoonlijk advies, pakje yogi tea)

Extra info:
– Eventueel kun je resterende strippen van een leskaart gebruiken voor je betaling.
– Wanneer je je hebt aangemeld, krijg je direct toegang tot het online gedeelte waar je eventueel al eerder zelf mee aan de slag kunt.
– Kun je niet alle lessen? Overleg even en je betaalt dan vaak naar rato voor de lessen die je volgt.

Hoe bijzonder die eerste periode met je baby ook is, het is een tijd waarin er constant een beroep op je gedaan. Vaak ben je geneigd je eigen ontspanning en herstellende oefeningen op de laatste plaats te zetten omdat je zo aan het zorgen bent. In deze cursus kun je tijdens de lessen weer even opladen en tegelijkertijd jezelf versterken en versoepelen. Te volgen wanneer je je klaar voelt om zonder baby op pad te gaan tot wel 1,5 jaar na de bevalling.

Wat kun je verwachten?

Fysiek in balans: Back in shape, the yoga way!

  • Het losmaken en soepel houden van je lijf met simpele yogaoefeningen, met name gericht op je rug, nek en schouders.
  • Je leert hoe je je kracht en balans in je buik en bekkenbodem kunt gaan terugvinden en welke oefeningen je daarvoor thuis kunt doen. Je krijgt info over het herstel van je buikspieren na de bevalling en het veilig versterken hiervan, oefeningen die toepasbaar zijn direct na de bevalling én hoe je dit geleidelijk uit kun breiden.
  • Het opbouwen van de postnatale zonnegroet: lekker vloeiend in beweging je uithoudingsvermogen, flexibiliteit en kracht versterken.
  • Tips voor de overstap of combinatie met reguliere yogalessen.

Innerlijk in balans: relaxte mama

  • Ontspanningshoudingen uit de restorative yoga, om spanning uit je lichaam weg te laten vloeien (die vaak pijnlijke schouders en rug) en energie op te laden.
  • Aandacht voor je ademhaling.
  • Mindfulness oefeningen om in het moment te zijn en te oefenen om mee te gaan met de flow, zonder oordeel of verwachting.
  • Samen zijn met andere moeders en ervaringen delen als je daar behoefte aan hebt.

HET ONLINE GEDEELTE
Yess! Het is nu ook mogelijk deze cursus volledig online te doen in je eigen tempo, je hebt de beschikking over opgenomen yogavideo’s, de theorie & oefeningen die je ook kunt downloaden/printen én praktische mindulnessoefningen voor thuis.
kosten €65 (je meldt je hieronder aan voor de online cursus)

Meld je hieronder meteen aan! Of mail Gemma voor een vraag gemma@neoyogadelft.nl

Ik doe graag mee met de cursus startend op: