In balans na de bevalling | zelf aan de slag

Hoe bijzonder die eerste periode met je baby ook is, het is een tijd waarin er constant een beroep op je gedaan. Vaak ben je geneigd je eigen ontspanning en herstellende oefeningen op de laatste plaats te zetten omdat je zo aan het zorgen bent. In deze cursus kun je tijdens de videolessen weer even opladen en tegelijkertijd jezelf versterken en versoepelen.

In deze eerste periode met je baby is het nog fijn om oefeningen thuis te doen en zo in je eigen tempo op te bouwen. Je krijgt toegang tot een besloten deel van de website met extra info, oefeningen en video’s voor je herstel. Deze cursus vormt een mooie basis om daarna (weer terug) naar reguliere yogalessen te gaan of thuis de oefeningen te blijven toepassen die voor jou werken.

Niet alleen fysiek terugkomen in je kracht zoals je buik en bekkenbodem versterken, maar ook innerlijke balans komt aan bod. Ontspanning-, ademhaling- en Mindfulness oefeningen geven je handvatten op jezelf op te laden en je weg te vinden in deze nieuwe fase van je leven.

Wat kun je verwachten?
Via tekst, audio en video’s komt het volgende allemaal voorbij:

Fysiek in balans: Back in shape, the yoga way!

  • Het losmaken en soepel houden van je lijf met simpele yogaoefeningen, met name gericht op je rug, nek en schouders.
  • Je leert hoe je je kracht en balans in je buik en bekkenbodem kunt gaan terugvinden en welke oefeningen je daarvoor thuis kunt doen. Je krijgt info over het herstel van je buikspieren na de bevalling en het veilig versterken hiervan, oefeningen die toepasbaar zijn direct na de bevalling én hoe je dit geleidelijk uit kun breiden.
  • Het opbouwen van de postnatale zonnegroet: lekker vloeiend in beweging je uithoudingsvermogen, flexibiliteit en kracht versterken.
  • Tips voor de overstap of combinatie met reguliere yogalessen.

Innerlijk in balans: relaxte mama

  • Ontspanningshoudingen uit de restorative yoga, om spanning uit je lichaam weg te laten vloeien (die vaak pijnlijke schouders en rug) en energie op te laden.
  • Aandacht voor je ademhaling.
  • Mindfulness oefeningen om in het moment te zijn en te oefenen om mee te gaan met de flow, zonder oordeel of verwachting.

Praktisch

Je meldt je aan via onderstaand formulier, je krijgt dan een persoonlijke reactie van Gemma via de mail.

Prijs €65
– toegang tot wel 1 jaar na de geboorte.
– Je kunt altijd contact opnemen voor persoonlijk advies

Meld je hieronder meteen aan! Of mail Gemma voor een vraag gemma@neoyogadelft.nl