Babymassage-special

Babymassage kan je helpen nog meer op elkaar ingespeeld te raken en je kleintje beter te leren begrijpen. Daarbuiten is het gewoon superfijn om samen een relaxmoment te hebben!

Regelmatig start er een babymassage-special van twee lessen waarin je een uitgebreide volledige lichaamsmassage leert. Dit zijn de eerst volgende data:

* dinsdag 19 en 26 juni 10:00 – 11:30
* dinsdag 7 en 14 augustus 9:30 – 11:00
* dinsdag 9 en 16 oktober 9:30 – 11:00
* dinsdag 4 en 11 december 9:30 – 11:00

In de eerste les krijg je theorie, worden de technieken gedemonstreerd en doen we een gedeeltelijke massage voor je baby. Voor baby’s is het vaak fijn als de massage geleidelijk opgebouwd wordt. Ook krijg je in les één tips over hoe massage kan helpen bij krampjes. De tweede les besteden we aandacht aan je eigen lichaam en het ergonomisch optillen van je baby. We herhalen de basis van de massage en leer je de aanvullende technieken. Afsluitend geef je je baby een totale lichaamsmassage en geniet je samen van ontspanning.

vaik-mas_M-300x235

Wat is de beste leeftijd?
Ieder kindje is weer anders, maar een richtlijn is dat de baby op z’n vroegst bij de eerste les zes weken oud is. Bij jongere kindjes geeft een gehele lichaamsmassage in een vreemde omgeving nog te veel prikkels, zij kunnen dat nog niet verwerken en zullen waarschijnlijk onrustig worden. Daarna heb je een heel aantal maanden waarin jij en je baby van massage kunnen genieten. Als het moment aanbreekt dat de baby gaat kruipen is de omgeving zo interessant dat het niet handig is om te gaan starten met de massage, baby’s die het gewend zijn vinden het soms nog wel fijn om door te gaan.

Kosten bedragen €42,50 of 4 strippen, je krijgt een boekje mee met theorie én een stap voor stap massage-handleiding. Je kunt je plekje reserveren via een mail aan Gemma via gemma@neoyogadelft.nl. In plaats van zelf met je baby te komen kan ook bijvoorbeeld papa, oma of een andere verzorger de cursus volgen. Als je later alleen les twee nog een keer wilt volgen betaal je de lesprijs en kun je je ook via de mail opgeven.

logo RGDB Babymassage

Gemma is aangesloten bij het Register Gecertificeerde Docenten Babymassage.