Gratis handleiding: jouw geboorteverhaal uitwerken

Geboorte ervaringen. Iedere bevalling geeft een uniek verhaal, voor jezelf om dit proces een plek te geven en (wanneer je daar de behoefte aan hebt) krachtig om te delen en waardevol om gehoord te worden. De reis die jij en je baby hebben afgelegd op weg naar jullie eerste ontmoeting. Een fijne liefdevolle herinnering of een heftige, misschien zelfs wel traumatische ervaring. Het opschrijven en uitwerken van je bevalervaring helpt alles een plekje te geven. Maar soms weet je niet waar te beginnen of merk je dat je het voor je uit schuift. Deze gratis te downloaden ‘handleiding’ helpt je op weg!

  • Op de eerste pagina vind je een stappenplan
  • Op pagina 2 een hele hoop vragen die je op weg kunnen helpen en helpen je geheugen op te frissen.
  • Pagina 3 is een voorbeeld van een opzet.

Download hier de pdf:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s