ONLINE Zwangerschapsyoga

Nu alleen ONLINE LESSEN wegens de maatregelen rondom het Corona virus!

In principe is er les op:
woensdagochtend 9:00-10:00 ONLINE OPGENOMEN
donderdagavond van 18:45 tot 19:45 LIVE
zaterdagochtend 9:00-10:00 ONLINE OPGENOMEN
maandagavond van 20:00 – 21:00 LIVE

Sommige lessen zijn live, andere opgenomen en langer (12 uur) beschikbaar met je link. Kijk op www.momoyoga.nl/neoyogadelft voor het meest actuele rooster. Ook staan er (gratis) lessen op ons YouTube kanaal

Online lessen, hoe werkt dat?
1. Je meldt je aan voor de les via Momoyoga en betaalt een online les, strippenkaart of abonnement, ook de gratis proefles is online geldig.
2. Je ontvangt 15 minuten voor aanvang via e-mail de link waarmee je mee kunt doen, volg de instructies op je scherm.
3. Fijne yogales vanuit je eigen huis!

Omdat het gedurende je hele zwangerschap prettig is om bewust te blijven bewegen hebben we gekozen voor doorlopende lessen zwangerschapsyoga. Je kunt op ieder moment instromen en doorgaan zolang je prettig vindt (er is dus geen vaste begin of einddatum zoals bij een cursus). De vrouwen die meedoen zijn allemaal in andere fases van hun zwangerschap. Zelf zul je ook merken dat de oefeningen anders ervaart op verschillende momenten van je zwangerschap, je lichaam is immers constant in ontwikkeling, net zo als je baby. Omdat we aanraden het eerste trimester rust te nemen kun je vanaf 14 weken instomen en doorgaan tot aan de laatste weken/dagen voor de bevalling, mits je je goed voelt natuurlijk. Het is nooit te laat om te beginnen, sommige dames komen er pas in hun verlof aan toe 🙂 Wel is het zo dat als je de oefeningen over een langere tijd doet ze je ook kunnen helpen bepaalde zwangerschapskwalen te voorkomen of te verminderen. Bijvoorbeeld al in een vroeger stadium leren je adem te verdiepen zorgt dat je dit ook langer vol kunt blijven houden als de baby groeit en meer tegen je middenrif gaat drukken. Ook is het mooi om over een periode steeds bewust bij je zwangerschap stil te staan en het contact te voelen met je groeiende kindje. Zo leef je heel geleidelijk naar het moment van de geboorte toe.

Er zijn wekelijks twee lessen:
* donderdag van 18:45 tot 19:45
* maandag van 20:00 – 21:00

Mocht je graag in het weekend les volgen kun je de reguliere rustige yogales zaterdagochtend 9:00 volgen, deze wordt gegeven door Jorine, zij is ook zwangerschapsdocente en zorgt dat de les geschikt is voor zwangeren.

Na de les is er gelegenheid nog een kopje thee te drinken, vragen te stellen of gezellig met elkaar te kletsen als je daar behoefte aan hebt. Als je nieuw bent bij de studio is je eerste les, een proefles, gratis! Daarna kun je kiezen voor losse lessen of een strippenkaart, hier lees je onze tarieven. Je kunt je plekje reserveren in ons online boekingsprogramma momoyoga.
Als je aanvullend verzekerd bent is er een kans dat je zorgverzekering de lessen (gedeeltelijk) vergoedt. Onze strippenkaarten zijn een jaar geldig en ook te gebruiken bij de andere lessen van Neo Yoga Delft. Bij de studio is ook een reader te koop waarin de belangrijkste oefeningen en achtergrondinformatie beschreven staan. Heb je nog vragen? Aarzel niet om even contact op te nemen met Gemma via gemma@neoyogadelft.nl of 06-48509687.