Zwangerschapsyoga

Volg je lessen in de studio of thuis online (live of met een thuispakket)

Onze Corona voorzorgsmaatregelen: houd 1,5 afstand van elkaar en de docent, neem  je eigen mat mee (of grote handdoek als je een mat van ons wilt gebruiken) en een handdoek of dergelijks als kussentje onder je hoofd, desinfecteer je handen bij binnenkomst, blijf thuis bij verkoudheidsklachten: je kunt altijd de les via zoom volgen.

Groepslessen

maandagavond van 20:00 – 21:00
vrijdagochtend van 10:15 – 11:15

Je (proef) les reserveer je zelf via Momoyoga. Meer info over de tarieven en lesreservering

Liever vanuit huis online?
Het is mogelijk online LIVE mee te doen:
1. Je meldt je aan voor de zoom les via Momoyoga, zie onze online tarieven.
2. De zoom les is zo’n 15 min voor aanvang ‘open’ om binnen te komen. Je ontvangt een mail met de link, volg de instructies op je scherm, je hoeft niets te installeren.

Thuispakket zwangerschapsyoga
Thuis zwangerschapsyoga volgen op een moment dat voor jou uitkomt? Via een besloten deel van de website krijg je toegang tot opgenomen lesvideo’s en vele extra’s. Hier vind je meer info over de inhoud van de pakketten

Meer over de lessen

Omdat het gedurende je hele zwangerschap prettig is om bewust te blijven bewegen hebben we gekozen voor doorlopende lessen zwangerschapsyoga. Je kunt op ieder moment instromen en doorgaan zolang je prettig vindt (er is dus geen vaste begin of einddatum zoals bij een cursus). De vrouwen die meedoen zijn allemaal in andere fases van hun zwangerschap. Zelf zul je ook merken dat de oefeningen anders ervaart op verschillende momenten van je zwangerschap, je lichaam is immers constant in ontwikkeling, net zo als je baby. Omdat we aanraden het eerste trimester rust te nemen kun je vanaf 14 weken instomen en doorgaan tot aan de laatste weken/dagen voor de bevalling, mits je je goed voelt natuurlijk. Het is nooit te laat om te beginnen, sommige dames komen er pas in hun verlof aan toe 🙂 Wel is het zo dat als je de oefeningen over een langere tijd doet ze je ook kunnen helpen bepaalde zwangerschapskwalen te voorkomen of te verminderen. Bijvoorbeeld al in een vroeger stadium leren je adem te verdiepen zorgt dat je dit ook langer vol kunt blijven houden als de baby groeit en meer tegen je middenrif gaat drukken. Ook is het mooi om over een periode steeds bewust bij je zwangerschap stil te staan en het contact te voelen met je groeiende kindje. Zo leef je heel geleidelijk naar het moment van de geboorte toe.

Heb je vragen? Mail naar gemma@neoyogadelft.nl